(Kap)schuren
Zomerhuisjes
Veranda's
Garages
Bergingen
Tuinhuisjes
Blokhutten
Dierverblijven

Referenties van klanten

Een paar reacties die wij van klanten mochten ontvangen:

Familie Strijk, Beilen:
'Hierbij willen wij nog laten weten dat wij heel erg blij zijn, met onze nieuwe tuinhuis. Erg plezierig was, dat we vooraf in overleg, met goed advies, een definitieve keuze/ontwerp konden maken. Al je wensen worden, indien mogelijk, meegenomen in het ontwerp. Het is prachtig geworden, heel solide en robuust, ook de dakconstructie is, van binnenuit, erg mooi om te zien, geworden. We hebben nog nooit zoveel buiten (in ons tuinhuis) geleefd, als tijdens deze (regenachtige) zomer. De afmetingen (4x4 mtr.) zijn groot genoeg om ruim te kunnen zitten. Een houtkacheltje, barbecue, televisie en (afneembare) tentzeilgordijnen zorgen ervoor dat het een 2e huiskamer is geworden, waar het ook straks, in herfst en winter, nog heerlijk vertoeven is. We zijn heel erg blij met deze aankoop en krijgen dan ook alleen maar complimenten. Hartelijk bedankt.' Familie Strijk, Beilen


Denise van Heijningen:
'Een mooie schuur op maat en dat voor een hele redelijke prijs, ik ben er heel blij mee', zegt Denise van Heijningen. De oude schuur bij haar vrijstaande huis in Drenthe was aan vervanging toe en ze was op zoek naar een rustieke schuur passend bij de uitstraling van de omgeving. 'Via google kwam ik op de website van Anno's houtbouw. De voorbeeldfoto's gaven me een goed beeld van zijn eerdere werk'. Een afspraak was snel gemaakt en na overleg over afmetingen en wensen is Anno in het voorjaar aan de slag gegaan. Denise is blij met de keuze voor Anno's houtbouw. 'Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en manier waarop Anno overlegt met zijn klanten. Niets is teveel, als de klant uiteindelijk maar tevreden is.'


De bewoners van de Hooghof in Zeijen:
Voor het bouwen van een originele boomhut waren we al een tijdje op zoek naar iemand die de klus kon klaren. In Anno hebben we de man gevonden die dat heel goed heeft ingevuld. Het resultaat is een prachtige boomhut geworden waar de kinderen naar hartenlust kunnen ravotten. Anno hebben we leren kennen als: een man een man, een woord een woord. Heel plezierig. Bij een volgende opdracht zullen wij hem weer als eerste benaderen.


Marcel en Klasina Altepost:
Omdat wij onze garage hadden verbouwd tot werkkamer/bijkeuken, zochten we een mooie bergruimte voor onze fietsen en tuinspullen. We besloten dat het 2 gelijk ogende moderne schuren met overkapping moesten worden die rechts en links achter in onze tuin geplaatst konden worden.
Heel het internet afgezocht, maar niets paste qua afmeting of uitvoering! Gelukkig had Anno's Houtbouw een stukje in de krant over schuren die naar eigen ontwerp gebouwd en geplaatst konden worden. Al onze wensen konden uitgevoerd worden en wel binnen ons budget! We zijn erg blij met het resultaat.


De Punt, fam G. H. Reukema:
Anno's Houtbouw heeft op het erf van onze woonboerderij ( zie foto) in 2007 een Drentse kapschuur gebouwd met inpandige tuinkamer. In de orientatie fase hebben wij een marktverkenning uitgevoerd waarbij ook geprefabriceerde producten zijn meegenomen.
Op ons erf zijn wij trots op een aantal monumentale bomen, die voor grote kranen altijd een gevaar vormen waardoor preafab bouwers eigenlijk al snel afvielen. De keuze is gevallen op Anno s houtbouw omdat de prijs kwaliteitsverhouding er gewoon goed en betrouwbaar uitzag.
De werkelijkheid is niet anders, drie jaar na de bouw zijn wij nog zeer ingenomen met het eindresultaat, ambachtelijke bouw op de bouwlocatie, en voldoende flexibiliteit tijdens de bouw.
Gewoon goed vakmanschap, en afspraken zijn nagekomen.


Fam. Ubels:
Sinds eind 2013 zijn wij bezig geweest te oriënteren voor de bouw van een kapschuur waarbij we een aantal specifieke wensen hadden. Eigenlijk hadden we al bijna elders besloten toen we bij toeval via een bekende werden gewezen op Annos houtbouw. Heel eerlijk gezegd vonden we het daarop volgende verkoopgesprek een beetje stroef verlopen waardoor we wat twijfelden of Anno voor ons de goede keuze zou zijn. Ik heb dit overigens later op een goede manier met Anno kunnen bespreken. Wat mij tijdens het gesprek wel heel duidelijk werd, is dat Anno een vakman pur sang is. Dat laatste, samen met de goede referentie die we via de kennis hadden, heeft ons doen besluiten met Anno's houtbouw in zee te gaan. Tijdens de bouw, waarbij we zelf nog een dagje hebben geholpen, bleek de samenwerking erg plezierig te gaan. Je merkt dan echt het vakmanschap en de passie van Anno om er iets moois van te maken. Het resultaat is dan ook dat we een werkelijk prachtige kapschuur hebben, die volledig aan onze wensen voldoet, tegen een faire prijs.
Al met al zijn we buitengewoon tevreden en kan ik Anno's houtbouw van harte aanbevelen.
Fam. Ubels